Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Bruk statistikkbanken for vaksinasjon – SYSVAK – for skreddersydd informasjon om koronavaksinasjon»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Bruk statistikkbanken for vaksinasjon – SYSVAK – for skreddersydd informasjon om koronavaksinasjon

Melding

Bruk statistikkbanken for vaksinasjon – SYSVAK – for skreddersydd informasjon om koronavaksinasjon


Denne meldingen er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

SYSVAK er et landsdekkende elektronisk vaksinasjonsregister. SYSVAK-statistikkbank ble lansert 3. mars, og har hatt mange besøk på sidene.

Folkehelseinstituttet har utviklet flere statistikkbanker siste året, og SYSVAK-statistikkbank var den siste i rekken. SYSVAK-statistikkbank viser foreløpig statistikk for vaksinasjon mot covid-19.

Siden lanseringen ser vi at mange brukere har benyttet seg av løsningen, og vi i FHI ønsker at mange flere skal gjøre seg kjent med denne.

Skreddersy din egen statistikk

SYSVAK-statistikkbank gir alle mulighet til å skreddersy sin egen statistikk ved å velge en rekke ulike kombinasjoner av variabler. For eksempel kan en velge en kommune og filtrere på kjønn og alder, eller se statistikk i ulike tidsrom, og lage egne tabeller og diagrammer. De fleste variabler kan kombineres.

Forskjeller i tall publisert for koronavaksinasjonsstatistikken

FHI viser koronavaksinasjonsstatistikk også på andre nettsider, og det er noen forskjeller i tallene som publiseres i statistikkbanken og på nettsidene. Dette skyldes at tallene filtreres på ulike metoder før publisering. Tallene i SYSVAK oppdateres daglig.

Flere funksjonaliteter underveis

SYSVAK-statistikkbank videreutvikles fortløpende for å få bedre funksjonalitet i løsningen. I fremtiden vil flere vaksiner og sykdommer inkluderes i løsningen.

Dersom du oppdager feil, eller har spørsmål om SYSVAK-statistikkbank, kan du ta kontakt på e-post: sysvak@fhi.no