Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Kart over covid-19-forskning»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Kart over covid-19-forskning

Artikkel

Kart over covid-19-forskning

Dette prosjektet var ment å hjelpe forskere og beslutningstakere til å orientere seg i tilgjengelig forskning om covid-19. Dette forskningskartet blir ikke lenger oppdatert.

Nytt forskningskart med logoer downsized.png

Dette prosjektet var ment å hjelpe forskere og beslutningstakere til å orientere seg i tilgjengelig forskning om covid-19. Dette forskningskartet blir ikke lenger oppdatert.


9. februar 2021 inneholdt kartet 17 607 publikasjoner kategorisert etter emne, populasjon og publikasjonstype. Sammen med EPPI Centre har vi screenet 108 986 referanser som er funnet gjennom våre søk. Kartet inneholder alle systematiske oversikter, metodevurderinger, randomiserte kontrollerte studier (RCTer), prospektive ikke-randomiserte studier med kontrollgruppe og metodeartikler identifisert inntil 4. januar 2021.

Forskningskartet blir ikke lenger oppdatert. Vi har delt informasjon fra kartet med Epistemonikos som vi nå samarbeider med. For rask og enkel tilgang til forskning om covid-19 anbefaler vi Epistemonikos’ L∙OVE platform.

Forskningskartene våre vil være tilgjengelig ut 2021 til tross for at de ikke lenger oppdateres. Dette gjelder både hovedkart og emnekategorier:

I desember 2020 ble vårt søsterkart, et levende kart av kunnskapsbaserte retningslinjer om forebygging og behandling av COVID-19, publisert. Kartet for retningslinjer er utarbeidet i et internasjonalt samarbeid med forskere fra seks kontinenter, ledet av vår partner professor Schünemann fra McMaster Universitetet og Cochrane Canada.