Hopp til innhold

Legemidler i fiskeoppdrett

Viser  7  treff

Sorter etter:
|
Begrens søket
 1. 2020: Bruk av legemidler i fiskeoppdrett

  Artikkelen viser forbruket av legemidler i norsk fiskeoppdrett i perioden 2011–2020. Tallene er basert på innrapportert salg til Folkehelseinstituttet fra legemiddelgrossister og fôrfirmaer.

  Artikkel

  Publisert

 2. 2019: Bruk av legemidler i fiskeoppdrett

  Artikkelen viser forbruket av legemidler i norsk fiskeoppdrett i perioden 2010–2019. Tallene er basert på innrapportert salg til Folkehelseinstituttet fra legemiddelgrossister og fôrfirmaer.

  Artikkel

  Publisert

 3. 2018: Oppdrettsnæringen bruker stadig mindre legemidler mot lakselus

  Lakselusa blir i stadig mindre grad fjernet med legemidler. Det lave forbruket gir håp om at lusa blir mindre motstandsdyktig mot legemidler og at resistens-situasjonen dermed kan bedre seg på sikt.

  Artikkel

  Publisert

 4. 2017: Stor nedgang i bruken av legemidler mot lakselus

  Norsk fiskeoppdrett brukte mye mindre legemidler mot lakselus i 2017 enn året før. Salget av antibiotika økte noe i fjor, men er fortsatt lavt.

  Artikkel

  Publisert

 5. 2016: Salg av lakselusmidler er synkende

  Salget av midler mot lakselus i norsk fiskeoppdrett er synkende, men fortsatt høyt. Salget av antibakterielle midler (antibiotika) har derimot vist en nedgang de to siste årene.

  Artikkel

  Publisert

 6. 2015: Forbruket av lakselusmidler er fortsatt høyt

  Salget av midler mot lakselus i norsk fiskeoppdrett er fortsatt høyt. Salget av antibakterielle midler (antibiotika) viste derimot en reduksjon i forhold til året før.

  Artikkel

  Publisert Oppdatert

 7. 2014: Forbruket av lakselusmidler er høyt og øker fortsatt

  Salget av midler mot lakselus i norsk fiskeoppdrett økte også i 2014. Salget av antibakterielle midler viste derimot en reduksjon i forhold til året før.

  Artikkel

  Publisert Oppdatert