Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Informasjonsmateriell om influensavaksine»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Informasjonsmateriell om influensavaksine

Artikkel

Informasjonsmateriell om influensavaksine

Her er en oversikt for helsepersonell over tilgjengelig informasjonsmateriell (filmer, plakater, informasjonsark) om influensavaksine rettet mot ulike grupper og på ulike språk.

informasjonsmateriell-influensavaksine-20221.png

Her er en oversikt for helsepersonell over tilgjengelig informasjonsmateriell (filmer, plakater, informasjonsark) om influensavaksine rettet mot ulike grupper og på ulike språk.


Innhold på denne siden

Materiellet inkluderer nedlastbare plakater og informasjonsskriv til kommunehelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten. Det er mulig å legge til egen logo på noen av plakatene om ønskelig. 

Filmer

Vi har informasjonsfilmer for både helsepersonell og risikogrupper (inkl. gravide). Enkelte av filmene finnes også på flere språk (dubbet og tekstet).

Filmene er tilgjengelig i ulike formater, og kan lastes ned fra visningssidene vår for influensavaksine på Vimeo eller YouTube:

Risikogrupper:

 

Barn i risikogrupper:

 

Helsepersonell med pasientkontakt:

 

Informasjonsark

Plakater

Plakatene er nedlastbare PDF-filer som skrives ut / trykkes lokalt. Det kan settes på egen logo (kommune, helseforetak o.l.) på alle plakatene. Størrelsen er A3, men kan skaleres ned til for eksempel A4. 

Buttons og reflekser til helsepersonell

Buttons og reflekser til helsepersonell kan nå forhåndsbestilles hos vår leverandør. 

Buttons og reflekser kan bestilles av helseforetak og kommuner til bruk i lokale kampanjer for å øke vaksinasjonsdekningen blant personell med pasientkontakt. Bestillinger som inneholder denne artikkelen sendes 1. september.

Opptak fra webinar

Opptak fra Webinar om influensa- og pneumokokkvaksinering 2021 (fra 9. september).