Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Skjema til fedre over 45 år»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Skjema til fedre over 45 år

Artikkel

Skjema til fedre over 45 år

I denne undersøkelsen blir du spurt om å bidra til ny kunnskap om hvordan fruktbarhet påvirker helse gjennom hele livet. Skjemaet er en del av MoBa sine innsamlinger og du vil kun få det tilsendt én gang.

Foto: Mostphotos
Foto: Mostphotos

I denne undersøkelsen blir du spurt om å bidra til ny kunnskap om hvordan fruktbarhet påvirker helse gjennom hele livet. Skjemaet er en del av MoBa sine innsamlinger og du vil kun få det tilsendt én gang.


Har du mottatt en invitasjon til å svare på spørsmålene i «Skjema til fedre over 45 år»? Du får tilgang til spørsmålene ved å trykke på en av knappene under (pålogging med BankID). Husk å trykke send når du er ferdig å svare.

Jeg er MoBa-far og og ønsker å delta i denne undersøkelsen (bokmål) Eg er MoBa-far og ynskjer å delta i denne undersøkinga (nynorsk)

Hva innebærer dette for deg?  

Spørsmålene i skjemaet handler hovedsakelig om fruktbarhet. Vi er spesielt interessert i antall barn du har og om du og en partner har hatt problemer med å bli gravide. I tillegg er det spørsmål om ulike livsstilsfaktorer. Dette spørreskjemaet ber vi deg kun besvare én gang. Det er frivillig å svare. Det vil ta rundt fem minutter å svare.

Her kan du lese om hvordan MoBa oppbevarer og behandler personopplysningene dine, og hvilke rettigheter du har som deltaker:  

Hensikten med undersøkelsen 

Vi ønsker å bidra til økt kunnskap om hvordan fruktbarhet kan påvirke helsen din gjennom hele livet. Vi ønsker også å undersøke mer om hvordan livsstilsfaktorer påvirker fruktbarhet. Denne kunnskapen kan bidra til å forstå det synkende fødselstallet i Norge. 

Lurer du på noe?  

For spørsmål eller henvendelser om undersøkelsen eller din deltakelse i MoBa:  

  • Send e-post til 
  • 480 39 432, mandag – fredag fra kl. 09.15 – 11.15