Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Logo og grafisk profilhåndbok - MoBa»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Logo og grafisk profilhåndbok - MoBa

Artikkel

Logo og grafisk profilhåndbok - MoBa

Profilhåndboken er et hjelpemiddel for forskere som skal utarbeide dokumenter, trykksaker eller elektronisk informasjon fra MoBa.

MoBa_RGB.jpg

Profilhåndboken er et hjelpemiddel for forskere som skal utarbeide dokumenter, trykksaker eller elektronisk informasjon fra MoBa.


Grafisk profilhåndbok for MoBa

Den visuelle profilen til Den norske mor, far og barn-undersøkelsen (MoBa) skal først og fremst sørge for at MoBa framstår enhetlig i forskjellige sammenhenger. Profilen skal være gjenkjennelig, og den skal bidra til at all informasjon formidles på en enhetlig måte. Visuell profilering skaper trygghet.

De som mottar materiell og møter MoBas kommunikasjon på ulike flater og i ulike kanaler skal umiddelbart se hvem som er avsender. Profilhåndboken skal være et hjelpemiddel for alle som lager trykksaker og annet materiell i regi av MoBa.

Profilhåndboken er stilet til profesjonelle formgivere, og det forutsettes bruk av faglig vurdering og skjønn i tillegg til at de gitte reglene og retningslinjene presentert i denne håndboken følges. Det er laget noen maler for å forenkle arbeidet og for å ivareta profilen til bruk for dem som ikke er profesjonelle formgivere, for eksempel powerpointmal og brevmal.

Eksemplene på brosjyrer og diverse publikasjoner i siste del av profilhåndboken er ment som anbefalinger. Bruk dem som inspirasjon og som en pekepinn for det uttrykket vi ønsker at MoBas publikasjoner skal ha. Det er en felles oppgave å sørge for at de grafiske retningslinjene blir fulgt og at MoBa framstår visuelt på en god måte.

Dersom du ønsker mer informasjon om grafisk profil, logobruk og maler, vennligst ta kontakt med MoBas kommunikasjonsrådgiver i kommunikasjonsavdelingen i Folkehelseinstituttet.

Norske versjoner av logoer og maler

Engelske versjoner av logoer og maler

Du finner logoen til FHI under Om FHI - For pressen.