Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Nyhetsbrev MoBa»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Nyhetsbrev MoBa

Artikkel

Nyhetsbrev MoBa

Publisert Oppdatert

I nyhetsbrevet får deltakerne et innblikk i nye forskningsresultater og annen viktig informasjon fra MoBa. Det siste nyhetsbrevet er ekstraordinært og handler om koronastudien.

MoBa-nytt liten banner_norsk.png

I nyhetsbrevet får deltakerne et innblikk i nye forskningsresultater og annen viktig informasjon fra MoBa. Det siste nyhetsbrevet er ekstraordinært og handler om koronastudien.


Les nyhetsbrevet fra februar 2021

Forrige nyhetsbrev ble sendt ut i februar 2021, og handlet om  MoBa og koronasykdom

Ekstra nyhetsbrev mars 2020

Mars-brevet er et ekstraordinært nyhetsbrev til deg som er med i MoBa. På grunn av koronapandemien ønsker vi i en periode fremover å sende dere korte spørreskjemaer som kan fylles ut på mobiltelefon. I nyhetsbrevet kan du lese mer om hvorfor vi trenger din hjelp til å skaffe mer kunnskap om den pågående pandemien.

MoBa-nytt

Det elektroniske nyhetsbrevet MoBa-nytt sendes på e-post til MoBa-deltakerne. Her formidler vi nytt fra forskningen, nye prosjekter og annen informasjon som deltakerne kan ha interesse av.

Vi håper at de 90 000 deltakerfamiliene i MoBa liker å holde seg oppdatert gjennom trykte og elektroniske nyhetsbrev. Fra og med 2017 blir alle nyhetsbrev sendt ut elektronisk med e-post. Send oss gjerne imot ros og ris på .

Informasjonsbrev til 15-åringer i MoBa

Informasjonsbrev til 18-åringer i MoBa

Trykte nyhetsbrev (tom. 2016)

Til og med 2016 sendte vi nyhetsbrev til alle deltakere i MoBa en gang per år i posten. Det første nyhetsbrevet til MoBa-deltakere ble sendt ut i 2000. Nedenfor finner du disse nyhetsbrevene:

Invitasjonsbrosjyre

I årene 1998 til 2008 fikk alle som ble innkalt til første ultralyd en invitasjon til å delta i Den norske mor, far og barn-undersøkelsen.