Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Du kan hoppe over spørreskjemaer eller melde deg ut»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Du kan hoppe over spørreskjemaer eller melde deg ut

Artikkel

Du kan hoppe over spørreskjemaer eller melde deg ut

All informasjon som er samlet inn om deltakerne i MoBa er verdifulle kilder til forskning i fremtiden. Deltakelse i MoBa er frivillig for både voksne, unge og barn. Om du ønsker å hoppe over spørreskjemaer, melde deg ut eller slette deg helt fra undersøkelsen, må du gi oss beskjed som beskrevet under.

All informasjon som er samlet inn om deltakerne i MoBa er verdifulle kilder til forskning i fremtiden. Deltakelse i MoBa er frivillig for både voksne, unge og barn. Om du ønsker å hoppe over spørreskjemaer, melde deg ut eller slette deg helt fra undersøkelsen, må du gi oss beskjed som beskrevet under.


Innhold på denne siden

Du kan hoppe over enkelte skjemaer hvis du ønsker det. Det er også mulig å melde seg helt ut av MoBa-studien.

Illustrasjon som viser at man kan hoppe over skjemaer og melde seg ut
Her ser du hvilke valg du har. Vi håper du blir med videre, men har forståelse for om du velger å hopper over skjemaer eller melde deg helt ut.

Hoppe over

Flere svar gir bedre svar. Samtidig forstår vi at livet innimellom kan være travelt. Hvis du ikke har tid eller det er et tema du ikke ønsker å svare oss på, kan du hoppe over spørreskjemaer du får via SMS fra oss. Vil vil da slutte å sende deg skjemaer og påminnelser på det du ønsker å hoppe over. For tiden er denne tjenesten tilgjengelig for deg som mottar spørreskjema om korona, og for deg som mottar spørreskjema som 16-17-åring.

MoBaKorona-spørreskjema

Ønsker du å hoppe over spørreskjema om korona, trykk på knappen under. Husk å ha din BankID klar.

Jeg vil hoppe over MoBaKorona-spørreskjemaene

MoBaUng-spørreskjema

Ønsker du å hoppe over spørreskjema til 16-17-åringer/MoBaUng, trykk på knappen under. Husk å ha din BankID klar.

Jeg vil hoppe over MoBaUng-spørreskjemaene

 

Vi håper du vil svare på andre spørreskjemaer ved en senere anledning.

Melde ut, med mulighet for sletting

MoBa ønsker å kunne følge deg videre i livet, men har også forståelse om du ikke vil dette. Velger du å melde deg ut av MoBa, sender vi deg ikke spørreskjemaer eller invitasjoner til delprosjekter i fremtiden. Vil vil fortsatt lagre data om deg og sammenstille disse med helseregistre og andre datakilder. På den måten vil du bidra til verdifull forskning i fremtiden uten at det krever en innsats fra deg.

Du kan også velge å slette deg fra undersøkelsen. Dette innebærer sletting av data om deg og ødeleggelse av biologisk materiale. Analyser som allerede er gjennomført, kan ikke slettes. Velger du å slettes, vil vi ikke kunne forske på dine data i fremtiden.

Du melder deg ut ved å trykke på knappen under. Husk å ha din BankID klar.

Jeg vil melde meg ut

Kontaktinformasjon 

For generelle henvendelse om MoBa: 

  • Send e-post til  

  • Eller ring, tlf. 480 39 432
    mandag-fredag fra kl. 09.15 til 11.15

Historikk

28.09.2020: Lagt inn lenke til utmelding. Lagt inn lenke til "hoppe over"-skjema for MoBaUng. Lagt inn kontaktinformasjon.

01.10.2020: Lenker til å hoppe over eller melde seg ut har blitt knapper.