Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen

Arrangement

Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar med spørretime om covid-19 og smitteverntiltak for kommuneleger torsdag 14. oktober.

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar med spørretime om covid-19 og smitteverntiltak for kommuneleger torsdag 14. oktober.


14. okt | 2021

10.00-11.30
Webinar

Webinaret vil blant annet inneholde litt om pandemiens status og forventet utvikling, strategi og oppdaterte råd om håndtering av utbrudd i kommunen og informasjon fra koronavaksinasjonsprogrammet.

Det er mulig å sende inn spørsmål på forhånd til  eller underveis i chatten. Det er ikke nødvendig å melde seg på. Webinaret blir tatt opp og kommuneleger kan se opptaket ved å logge seg på Sykdomspulsen for kommunehelsetjenesten.

 

Lenke til møtet: Klikk her for å delta i møtet