Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Vettre-seminaret 2021 – Nasjonalt seminar for forskere på rusmiddelfeltet»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Vettre-seminaret 2021 – Nasjonalt seminar for forskere på rusmiddelfeltet

Arrangement

Vettre-seminaret 2021 – Nasjonalt seminar for forskere på rusmiddelfeltet

Seminar for forskere innen rusmiddelfeltet på Scandic Sjølyst 25. og 26. november 2021. Detaljert program er klart, se lenke nedenfor. Postere vil bli presentert på skjermer i liggende format.

Seminar for forskere innen rusmiddelfeltet på Scandic Sjølyst 25. og 26. november 2021. Detaljert program er klart, se lenke nedenfor. Postere vil bli presentert på skjermer i liggende format.


25. nov til 26. nov | 2021

10.00-14.30
Seminar
Scandic Sjølyst, Oslo

Oslo Universitetssykehus (OUS), Senter for rus- og avhengighetsforskning (SERAF-UiO), Regionalt kompetansesenter for rusmiddelforskning i Helse Vest (KORFOR) og Folkehelseinstituttet (FHI) inviterer til seminar for forskere innen rusmiddelfeltet på Scandic Sjølyst 25. og 26. november 2021.

Seminaret arrangeres hvert annet år, og er en viktig møteplass for forskere fra ulike disipliner innen rusmiddelfeltet. Dette er en god anledning til å presentere egen forskning og bli orientert om andres. Som ved tidligere seminarer baserer vi programmet på presentasjoner fra deltakerne. Vi legger opp til 3 minutters kortpresentasjoner og langpresentasjoner á ca. 10 minutter. Dersom du ønsker å ha en presentasjon ber vi deg lage et strukturert sammendrag (bakgrunn, metode og materiale, resultater og konklusjon) på maksimalt 250 ord.

Sammendrag kan sendes inn via nettskjema med frist 27. august 2021. Tilbakemelding på vurdering av innsendte sammendrag vil komme rundt 10. september.

Påmeldingsfristen er satt til 20. september 2021.

  1. Skjema for innsending av Sammendrag/abstract
  2. Skjema for påmelding til seminaret

Vi har reservert plass til 120 deltakere. Blir det flere enn 120 påmeldinger, vil vi prioritere dem som har meldt inn presentasjon. I løpet av september/oktober vil alle påmeldte få beskjed om de har fått plass. Endelig program sendes til deltakerne i forkant av seminaret.

Seminaret starter kl 10.00 torsdag 25. november og varer til omtrent kl 14.30 fredag 26. november. Tradisjonen tro overnatter de fleste deltagerne fra torsdag til fredag og deltar på festmiddagen torsdag kveld. De fire arrangørene dekker deler av kostnadene for dette. Egenandelen for deltagerne er på 1300 kroner. Egenandelen er en seminaravgift som må betales selv om man ikke overnatter eller deltar på festmiddagen. Du må selv ordne med transport til og fra seminaret.

Har du spørsmål om årets Vettreseminar kan de sendes til

Vennlig hilsen

Stig Tore Bogstrand (OUS)
Thomas Clausen (SERAF)
Sverre Nesvåg (KORFOR)
Elisabeth Kvaavik (FHI)