Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Kunnskap i bruk»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Kunnskap i bruk

Arrangement

NORNESK - Årlig konferanse

Norsk nettverk for systematiske kunnskapsoppsummeringer (NORNESK) arrangerer sin årlige konferanse. Årets konferanse er et samarbeid med Forskningsrådet . Det blir også anledning å strømme konferansen.

Norsk nettverk for systematiske kunnskapsoppsummeringer (NORNESK) arrangerer sin årlige konferanse. Årets konferanse er et samarbeid med Forskningsrådet . Det blir også anledning å strømme konferansen.


25. okt | 2022

11.30-16.00
Konferanse
Auditorium Moser, Forskningsrådets lokaler, Drammensveien 288, Oslo

Blant årets foredragsholdere finner vi Kristin Halvorsen, direktør for CICERO, og Camilla Stoltenberg, direktør for Folkehelseinstituttet (se fullstendig program under).

Deltakere på konferansen er invitert til lunsj kl. 11.30 (kryss av i påmeldingsskjemaet). Konferansen er gratis.

Meld deg på her: https://forskningsradet.pameldingssystem.no/kunnskap-i-bruk-nornesk-konferansen-2022

Påmeldingsfrist: Fredag 21. oktober 2022 kl. 12.00

Program: NORNESK-konferansen program.pdf

NORNESK er et uavhengig, tverrsektorielt og nasjonalt nettverk som skal arbeide for å fremme etterspørselen etter, produksjonen av og bruken av systematiske kunnskapsoppsummeringer innen alle fagområder og vitenskapelige disipliner. Nettverket skal slik bidra til at både tjenester, forskning og utdanning, og politiske beslutninger i samtlige sektorer er velinformerte og basert på den beste tilgjengelige forskningsbaserte kunnskapen. Nettverket skal være et nasjonalt knutepunkt, og derigjennom skape en plattform der medlemmer kan dele erfaringer, ressurser og innovative idéer på tvers av sektorer, fagfelt og disipliner – og der tilbydere møter brukere.