Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Fornyingskurs for skadedyrbekjempere»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Fornyingskurs for skadedyrbekjempere

Arrangement

Fornyingskurs for skadedyrbekjempere

Skadedyrbekjempere som ble godkjent i løpet av 2012 må delta på neste fornyingskurs 8.-11. november 2021. Påmeldingsfrist er 1. september. Også de som skulle deltatt på kurset i 2020 deltar på dette kurset.

Skadedyrbekjempere som ble godkjent i løpet av 2012 må delta på neste fornyingskurs 8.-11. november 2021. Påmeldingsfrist er 1. september. Også de som skulle deltatt på kurset i 2020 deltar på dette kurset.


    Kontakt

8. nov til 11. nov | 2021

08.30-16.00
Kurs
Scandic Oslo Airport

Trenger du fornyingskurs?

I følge Forskrift om skadedyrbekjempelse er det bare godkjente skadedyrbekjempere som kan planlegge og utføre ervervsmessig skadedyrbekjempelse. Det er krav om kurs for å bli godkjent skadedyrbekjemper og godkjenningen er gyldig i 10 år.

De som må delta på førstkommende fornyingskurs er de som ble godkjent i løpet av 2012. Vi vil forsøke å kontakte alle som vil kunne trenge kurs. Dersom enkelte som ble godkjent i 2013 ønsker å delta på førstkommende kurs, vil det være mulig. Du melder deg på ved å fylle ut påmeldingsskjemaet (last ned skjemaet før du fyller ut og lagrer):

Førstkommende kurs blir arrangert 8.-11. november 2021. Påmeldingsfrist er 1. september 2021. Det blir kun arrangert ett kurs per år. Det er også mulig å delta på det ordinære skadedyrkurset (Kurs for skadedyrbekjempere) for å få fornyet godkjenning.

I følge forskrift om skadedyrbekjempelse kan Folkehelseinstituttet i særskilte tilfeller forlenge en godkjenning i inntil ett år.

Krav til fornyet godkjenning

Pensum og kurslitteratur er det samme som til det ordinære skadedyrkurset, og eksamen vil foregå på samme måte. De som skal fornye sin godkjenning kan velge om de ønsker å ta fornyingskurset eller det ordinære skadedyrkurset. Siden pensum er det samme til begge kursene forutsettes det at man forbereder seg mer på egenhånd til fornyingskurset. Kursbøkene blir sendt i posten til deltagerne. Elektronisk versjon kan lastes ned her:

For å få fornyet godkjenning må bekjemperen også dokumentere at han har jobbet i skadedyrbransjen i minst ett år i løpet av de siste 10 årene.

Program

Fornyingskurset består av tre dager med undervisning og en dag med eksamen.

Kursavgift

Kursavgiften er kr. 13 500,-. Denne dekker følgende:

  • Kursmateriell
  • Undervisning
  • Overnatting
  • Mat

Transport til kurset må deltagerne ordne selv.

Påmeldingen er bindende.

Deltagere fra avlyst kurs i 2020

Kurset som skulle vært 2.-5. november 2020 ble avlyst på grunn av koronasituasjonen i Norge. Deltagere til dette kurset har fått forlenget godkjenning og er automatisk påmeldt til kurset i 2021. Deltagere som likevel ikke ønsker å delta på fornyingskurset i 2021, må gi beskjed ved å sende e-post til .

Søknad om fornyet godkjenning

Etter å ha bestått eksamen kan det søkes om fornyet godkjenning.

    Kontakt