Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Fagseminar migrasjonshelse: Utenlandsadopterte- usynlig minoritet»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Fagseminar migrasjonshelse: Utenlandsadopterte- usynlig minoritet

Arrangement

Fagseminar migrasjonshelse: Utenlandsadopterte- usynlig minoritet

I dette fagseminaret vil Angelica Bråten fra UTAD Critical snakke om utenlandsadopterte og deres situasjon som usynlig minoritet.

I dette fagseminaret vil Angelica Bråten fra UTAD Critical snakke om utenlandsadopterte og deres situasjon som usynlig minoritet.


26. nov | 2021

12.00-12.30
Webinar
Teams
Foredragsholder: Angelica Bråten fra UTAD Critical

Oppdatering 12.11: Arrangementet er utsatt til 26. november

Adopterte fra andre land og kulturer kommer til Norge og mister hele sin identitet. De er en innvandrergruppe, men registreres ikke noen sted, det er vanskelig å finne målbare tall på deres psykiske helse, trivsel og integrering. Hvordan kan, og hvorfor skal, utenlandsadopterte inkluderes i migrasjonsarbeidet?

Velkommen til fagseminar!

 

Om fagseminarene

Enhet for migrasjonshelse i FHI arrangerer åpne fagseminarer en gang i måneden hvor vi ønsker å legge til rette for korte (20 min) presentasjoner av forskning og utviklingsprosjekter og tiltak i tjenestene og organisasjonene innen migrasjonshelse. Etter presentasjonene settes det av tid til spørsmål og diskusjon de siste 10 minuttene.

Fagseminarene er gratis og åpne for alle som er interessert.

 

Forslag til tema og prosjekter

Har du / dere forskning, et fagutviklingsprosjekt eller tiltak dere ønsker å presentere i kommende fagseminarer? Send inn informasjon via skjemaet nedenfor så tar vi kontakt:

eller ta kontakt på epost til