Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Fagseminar migrasjonshelse: Undersøkelse etter drukningstragedien i Tromsø - Hva kan vi lære om integrering og flyktninghelse?»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Fagseminar migrasjonshelse: Undersøkelse etter drukningstragedien i Tromsø - Hva kan vi lære om integrering og flyktninghelse?

Arrangement

Fagseminar migrasjonshelse: Undersøkelse etter drukningstragedien i Tromsø - Hva kan vi lære om integrering og flyktninghelse?

Presentasjon av en rapport som tar utgangspunkt i en tragedie i Tromsø der en kvinne og to av barna hennes døde av drukning.

Presentasjon av en rapport som tar utgangspunkt i en tragedie i Tromsø der en kvinne og to av barna hennes døde av drukning.


18. jun | 2021

12.00-12.30
Webinar

Velkommen til nytt fagseminar i regi av Enhet for migrasjonshelse i Folkehelseinstituttet.

Marianne Løland Vestly ved Statens undersøkelseskommisjon for helse -og omsorgstjenesten (Ukom) skal presentere en rapport som tar utgangspunkt i en tragedie i Tromsø der en kvinne og to av barna hennes døde av drukning. Rapporten identifiserer flyktninger som har fått opphold i Norge med familiegjenforening som en spesielt sårbar gruppe og undersøker årsaker til at nyankomne flyktninger kan oppleve store belastninger og et ekstremt psykisk stress. Hvordan kan helse- og omsorgstjenesten hjelpe dem?

Fagseminaret er åpent for alle som er interessert, og det er bare å videresende denne invitasjonen.

Har du/dere forskning, et fagutviklingsprosjekt eller tiltak som dere ønsker å presentere i kommende fagseminarer, send inn informasjon til oss om dette, så tar vi kontakt.

Presentasjon og relaterte lenker:

Spørsmål om rapporten kan rettes til Marianne Løland Vestly, e-post: