Hopp til innhold
Lukk

Få varsel ved oppdateringer av «Webinar: Fagseminar migrasjonshelse»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte og slette din e-postadresse ved å følge lenke i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Webinar: Fagseminar migrasjonshelse

Oops, noe gikk galt...

... ta kontakt med nettredaksjon@fhi.no.

... last inn siden på nytt og prøv igjen.

Arrangement

Webinar: Fagseminar migrasjonshelse

Temaet denne gang er innvandrere og brukermedvirkning med 2x10 min presentasjoner og 10 min til spørsmål og kommentarer i chatten.

Temaet denne gang er innvandrere og brukermedvirkning med 2x10 min presentasjoner og 10 min til spørsmål og kommentarer i chatten.


11. des | 2020

12.00-13.00
Webinar
På nett

Velkommen til nytt fagseminar i regi av enhet for migrasjonshelse i FHI.

Temaet denne gang er innvandrere og brukermedvirkning med 2x10 min presentasjoner og 10 min til spørsmål og kommentarer i chatten:

  • Ny publikasjon – en oppsummering av kunnskap om innvandrere og brukermedvirkning i helse- og omsorgstjenestene v/ Monika Dybdahl Jakobsen, Universitetet i Tromsø og Ragnhild Storstein Spilker, FHI.
  • Brukermedvirkning viktigere enn noen gang? Erfaringer og perspektiver fra LIN – Likestilling, Inkludering og Nettverk v / daglig leder Rabia Musavi.

Fagseminaret er åpent for alle som er interessert og det er bare å videresende denne invitasjonen. Har du / dere forskning, et fagutviklingsprosjekt eller tiltak dere ønsker å presentere i kommende fagseminarer send inn informasjon om dette så tar vi kontakt.