Hopp til innhold
Lukk

Få varsel ved oppdateringer av «Fagseminar i migrasjonshelse: Endringer i helse langs migrasjonsruten til syriske flyktninger»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Fagseminar i migrasjonshelse: Endringer i helse langs migrasjonsruten til syriske flyktninger

Oops, noe gikk galt...

... ta kontakt med nettredaksjon@fhi.no.

... last inn siden på nytt og prøv igjen.

Arrangement

Fagseminar i migrasjonshelse: Endringer i helse langs migrasjonsruten til syriske flyktninger

Stipendiat ved Universitetet i Bergen Elisabeth Marie Strømme presenterer sitt doktorgradsarbeid om Endringer i helse langs migrasjonsruten til syriske flyktninger.

Stipendiat ved Universitetet i Bergen Elisabeth Marie Strømme presenterer sitt doktorgradsarbeid om Endringer i helse langs migrasjonsruten til syriske flyktninger.


12. feb | 2021

12.00-12.30
Webinar
zoom
Foredragsholder: Elisabeth Marie Strømme

Velkommen til nytt fagseminar i regi av enhet for migrasjonshelse i Folkehelseinstituttet.

Denne gangen skal stipendiat ved Universitetet i Bergen Elisabeth Marie Strømme presentere sitt doktorgradsarbeid om Endringer i helse langs migrasjonsruten til syriske flyktninger.

Hvordan endres helsen til syriske flykninger fra en konflikt-nær setting i Midtøsten til etter bosetting i Norge? Hvilke faktorer påvirker forbedring eller forverring av helsen? Når er det best å tilby nyankomne flyktninger en helsesjekk? Og hva bør vi spørre om da? Dette er noen av spørsmålene Elisabeth Marie Strømme forsøker å svare på i sitt doktorgradsarbeid.

Fagseminaret er åpent for alle som er interessert, og det er bare å videresende denne invitasjonen.

Har du/dere forskning, et fagutviklingsprosjekt eller tiltak som dere ønsker å presentere i kommende fagseminarer, send inn informasjon til oss om dette, så tar vi kontakt.