Hopp til innhold
Lukk

Få varsel ved oppdateringer av «Digitaliseringsfunksjonen i Folkehelseinstituttet»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Digitaliseringsfunksjonen i Folkehelseinstituttet

Oops, noe gikk galt...

... ta kontakt med nettredaksjon@fhi.no.

... last inn siden på nytt og prøv igjen.

Artikkel

Vil du bidra til å digitalisere Folkehelseinstituttet?

Publisert

Folkehelseinstituttet satser på digitalisering og har fire it-avdelinger med til sammen 60 ansatte som jobber for å forbedre instituttets interne og eksterne systemer.

IMG_4443.JPG

Folkehelseinstituttet satser på digitalisering og har fire it-avdelinger med til sammen 60 ansatte som jobber for å forbedre instituttets interne og eksterne systemer.


Det siste året har Folkehelseinstituttet fått mer oppmerksomhet enn noen gang før. Pandemien har vist oss hvor sentral vår rolle som kunnskapsformidler i Norge faktisk er, og viktigheten av vårt samfunnsoppdrag er tydeligere enn noen gang før. Som nasjonal kompetanseinstitusjon innen blant annet internasjonal helse, psykisk og fysisk helse og smittevern vil vi bruke kunnskap for å bidra til bedre helse, både i og utenfor egne landegrenser.

Det mange ikke vet er at bak kulissene er vi også en omfattende og kompetanserik IT-organisasjon. Vi har ansvar for enorme mengder data og bygger betydningsfulle og samfunnsnyttige løsninger samtidig som vi utbedrer og videreutvikler eksisterende løsninger. Vi har en aktiv rolle i samarbeid med andre nasjonale helseaktører. Folkehelseinstituttet skal være i front når det gjelder helsekunnskap og beredskap samt tilby en infrastruktur for fremtidens helsedata - og dette stiller store krav til leveranser og effektivitet. Det er vår jobb å bidra til at alle som jobber med helse og helseforskning på vegne av Norges befolkning har et kunnskapsgrunnlag som er riktig, tilstrekkelig, og lett tilgjengelig. 

Det er mye som skjer i Folkehelseinstituttet, og vi er derfor på utkikk etter flere teammedlemmer som vil bidra til at vi kan levere på vårt samfunnsoppdrag på en effektiv, trygg og kvalitetsmessig måte. IT-organisasjonen i FHI er bygget opp av 4 IT-avdelinger og har tech leads, utviklere, prosjektledere, designere, arkitekter og koordinatorer fordelt over flere team lokalisert i Bergen og Oslo. 

Hvorfor begynne i Folkehelseinstituttet?

Selv synes vi at vi har en svært viktig rolle i det norske samfunnet - noe den siste tiden også har bevist. Samtidig vet vi også at våre ansatte setter stor pris på at vi er en fleksibel arbeidsgiver som setter pris på innspill fra dyktige fagfolk, og at vi er en trygg arbeidsgiver som kan tilby mye frihet. Dette kan du blant annet se frem til;

  • En interessant jobb med varierte arbeidsoppgaver i et trivelig og aktivt miljø
  • Fleksible arbeidstidsordninger og mulighet for trening i arbeidstiden
  • Fleksitid og kortere arbeidsdager om sommeren (7 timer)
  • Et fagmiljø med fokus på kontinuerlig kompetanseheving og bruk av det siste tilgjengelige av ny teknologi
  • Gode pensjonsordninger, samt muligheter for gunstig boliglån og gode forsikringsordninger i Statens pensjonskasse
  • Vi holder til i moderne lokaler ved Myrens verksted rett ved Akerselva i Oslo og i Zander Kaaes gate ved Jernbanestasjonen i Bergen.