Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Fortsatt ledige plasser ved nordisk utdanning i smittevern»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Fortsatt ledige plasser ved nordisk utdanning i smittevern

Nyhet

Fortsatt ledige plasser ved nordisk utdanning i smittevern

Det er fortsatt ledige plasser ved Nordisk utdanning i smittevern ved Göteborg universitet. Søknadsfristen er forlenget til 15. mai 2021.

skjermdump av nettsiden til gøteborgs universitet
Skjermdump, Göteborg universitet (www.gu.se).

Det er fortsatt ledige plasser ved Nordisk utdanning i smittevern ved Göteborg universitet. Søknadsfristen er forlenget til 15. mai 2021.


Denne nyheten er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

Utdanningen er tverrfaglig og retter seg mot leger og sykepleiere som arbeider med smittevern, men også annet helsepersonell med  interesse for fagfeltet.  

Utdanningen består av fire moduler, en modul (15 ECTS) per semester. Fire moduler fører frem til en svensk magistergrad (60 ECTS).  De ulike modulene omfatter:

  • smittespredning og antibiotikaresistens
  • infeksjonsepidemiologi og vaksinologi
  • smittevern i helsetjenesten og samfunnet generelt

Den siste modulen er et eksamensarbeide. Du kan søke opptak til hele magisterprogrammet eller kun enkelte emner innenfor magisterprogrammet. Utdanningen går på deltid slik at det er mulig å kombinere jobb og studier.

Undervisningen foregår med en blanding av videoforelesninger samt praktiske øvelser og gruppearbeider. Det legges opp til hjemmearbeid og forberedelser av innleveringer mellom modulene. Grunnet covid-19 pandemien har undervisningen med fysisk tilstedeværelse ikke latt seg gjennomføre, slik at undervisningen foregår gjennom videoforelesninger.

Kostnadene for studenter er ca SEK 50 000,- per modul. Beløpet dekker ikke reise og opphold.

Les mer om utdanningen:

Mastergrad i folkehelsevitenskap

FHI har inngått et samarbeid med Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) om at  studenter ved magisterutdanningen fra Gøteborg universitet kan søke om å få emner fra denne utdanningen innpasset som en del av NMBUs 2-årige  hel- eller deltids masterprogram i folkehelsevitenskap (120 studiepoeng).