Hopp til innhold
Lukk

Få varsel ved oppdateringer av «Mal for smittevernveileder - bransjestandard»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte og slette din e-postadresse ved å følge lenke i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Mal for smittevernveileder - bransjestandard

Oops, noe gikk galt...

... ta kontakt med nettredaksjon@fhi.no.

... last inn siden på nytt og prøv igjen.

Mal for smittevernveileder - bransjestandard

Publisert Oppdatert

Folkehelseinstituttet har laget en mal som bransjer, tjenester og organisasjoner kan bruke for å utarbeide egne smittevernveiledere eller bransjestandarder tilpasset sin aktivitet.

Folkehelseinstituttet har laget en mal som bransjer, tjenester og organisasjoner kan bruke for å utarbeide egne smittevernveiledere eller bransjestandarder tilpasset sin aktivitet.


Folkehelseinstituttet får mange henvendelser fra ulike bransjer, virksomheter, organisasjoner og andre som ønsker hjelp til å utarbeide spesifikke smittevernråd eller bransjestandarder.

For bransjer, tjenester og organisasjoner som er i tvil om de kan holde åpent eller ha aktivitet, se:

De som ikke er pålagt å stenge, kan holde åpent hvis de følger anbefalingene fra Helsedirektoratet og organiserer seg på en smittevernfaglig forsvarlig måte.

Bruk malen for å lage egen bransjestandard

Folkehelseinstituttet har laget en mal som ulike bransjer, tjenester og organisasjoner kan bruke for å lage egne smittevernveiledere/bransjestandarder tilpasset sin aktivitet.

Malen er ment å kunne tilpasses alt fra offentlige tjenester og private virksomheter til frivillige organisasjoner og liknende.

Last ned mal i Word eller pdf:

Historikk

14.10.2020:  Lagt ut versjon 4 av malen.

15.05.2020: Lagt til et kulepunkt med henvisning til Råd til reiselivsbransjen om reiser og ferieaktiviteter i Norge.
 
09.05.2020:
Endret anbefalt avstand til andre til "minst 1 meter". Ellers kun mindre justeringer i ordlyden og presiseringer i samsvar med regjeringens plan for håndtering av covid-19.

Innhold på denne siden