Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Søknadsskjemaer for godkjenning»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Søknadsskjemaer for godkjenning

Artikkel

Søknadsskjemaer for godkjenning

Det må søkes om godkjent praksis og godkjenning/fornyet godkjenning som skadedyrbekjemper. Det kan også søkes om forlenget godkjenning som skadedyrbekjemper.

Skjemaer for bruk ved godkjenning som skadedyrbekjemper
Ulike skjemaer benyttes ved innsending av protokoller, godkjenning som skadedyrbekjemper, forlenget godkjenning som skadedyrbekjemper og fornyet godkjenning som skadedyrbekjemper. FHI - Heidi Lindstedt

Det må søkes om godkjent praksis og godkjenning/fornyet godkjenning som skadedyrbekjemper. Det kan også søkes om forlenget godkjenning som skadedyrbekjemper.


Innhold på denne siden

Søknad om bestått praksis/godkjenning som skadedyrbekjemper

For å bli godkjent skadedyrbekjemper kreves det, i tillegg til å bestå eksamen i kursets to deler, praktisk erfaring med kontroll av skadedyr. Søker må dokumentere praksisen ved å føre og få godkjent 40 protokoller (20 protokoller for delgodkjenning for gnagere eller insekter). Protokoller skal sendes til Folkehelseinstituttet sammen med ett av skjemaene nedenfor.

Dersom du skal søke om godkjenning som skadedyrbekjemper, skal følgende søknadsskjema sendes sammen med 40 (20) protokoller (eventuelt tilsvarende færre protokoller som er vurdert bestått ved kvalitetssjekk):

Dersom du ønsker å sende inn noen få protokoller for å få en vurdering av kvaliteten på disse (dette kan kun gjøres en gang), eller du må sende inn flere protokoller fordi du ikke fikk bestått på alle 40 (20), skal følgende skjema benyttes:

Søknad om fornyet godkjenning

Etter å ha bestått eksamen kan følgende søknadsskjema sendes inn:

Søknad om forlenget godkjenning

I følge forskrift om skadedyrbekjempelse kan Folkehelseinstituttet i særskilte tilfeller forlenge en godkjenning i inntil ett år.

Kursbevis på engelsk

Kursbevis for skadedyrbekjempere kan fås på engelsk og kan bestilles via skadedyr@fhi.no

Kursbevis med bilde

Det er fra høsten 2012 mulig å få kursbevis med bilde i kredittkortformat. Om du ble godkjent skadedyrbekjemper før høsten 2012 og ønsker et slikt bevis, kan du ved å sende oss et bilde av deg selv (helst elektronisk) og kopi av legitimasjon med bilde (pass, førerkort etc.) motta et slikt. Beviset bestilles via