Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Kurs og konferanser om amming»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Kurs og konferanser om amming

Artikkel

Kurs og konferanser om amming

Enhet for amming på Folkehelseinstituttet tilbyr jevnlig ammeveiledningskurs, Trinn I-IV, for helsepersonell ved sykehus og i primærhelsetjenesten.  På denne siden finnes også informasjon om andre aktuelle konferanser.

Enhet for amming på Folkehelseinstituttet tilbyr jevnlig ammeveiledningskurs, Trinn I-IV, for helsepersonell ved sykehus og i primærhelsetjenesten.  På denne siden finnes også informasjon om andre aktuelle konferanser.


Innhold på denne siden

Ammeveiledningskurs Trinn I-IV 

Ammeveiledningskurs Trinn I, II, III og IV er et fire-dagers kurs i ammeveiledning, arrangert årlig av Enhet for amming på Folkehelseinstituttet. Kurset retter seg mot helsepersonell som har ansvar for oppfølging av gravide og ammende.

Alle kursene gjennomføres for tiden som webinarer på ZOOM. Opptak vil være tilgjengelig noen dager etter webinaret, se spesifisert under.

Viktig ved påmelding: 

Det er svært viktig å oppgi hver enkelt deltakers korrekte navn, private e-postadresse og telefonnummer. Påmeldte deltakere vil få tilsendt en unik personlig innloggingslenke som skal aktiveres ved webinarstart, i tillegg til informasjon til hver enkelt. Fordi brannmurer i kommuner og helseforetak kan blokkere tilgang, må privat e-postadresse og mobiltelefonnr brukes. Dette gjelder OGSÅ dersom arbeidsgiver skal betale direkte. 

Ved direkte betaling fra arbeidgiver; HUSK å markere for EHF! 

Ammeveiledningskurs Trinn III og IV 

Ammeveiledningskurs Trinn III og IV er del to av fire-dagerskurset i ammeveiledning, arrangert årlig av Enhet for amming på Folkehelseinstituttet. Kurset retter seg mot helsepersonell som har ansvar for oppfølging av gravide og ammende.

Har du spørsmål rundt kurset eller påmelding, ta kontakt på e-post:  

På grunn av koronasituasjonen så avholder vi webinar i stedet for oppmøtekurs. Et opptak av kurset vil være tilgjengelig for påmeldte deltakere i to uker etter kursstart.

Tidspunkt: 7. og 8. mars 2022 
Sted: Webinar ZOOM 

Pris: Kr 1.300,- totalt for begge dager 

Program:

Ammeveiledningskurs Trinn I og II  

Ammeveiledningskurs Trinn I og II er del én av fire-dagerskurset i ammeveiledning, arrangert årlig av Enhet for amming på Folkehelseinstituttet. Kurset retter seg mot helsepersonell som har ansvar for oppfølging av gravide og ammende.

Tidspunkt: 1. og 2. november 2021. Siste frist for påmelding er 30/10 
 
Sted: Webinar ZOOM 
Opptak vil være tilgjengelig to uker etter webinaret for påmeldte. 

Pris: Kr 1.300,- totalt for begge dager 

Program:

Andre konferanser

Ammehjelpens fagseminar 1. april 2022 

Ammehjelpen er en ideell, frivillig organisasjon. Ammehjelpen er mødre som hjelper mødre som strever med ammingen. Hvert år arrangerer Ammehjelpen fagseminar for helsepersonell. I år blir det mulighet for oppmøte eller for digital deltakelse.

Gardermoen, Radisson Blu Airport Hotell  

For påmelding og mer informasjon: