Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Vaksineutsending sommeren 2022»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Vaksineutsending sommeren 2022

Melding

Vaksineutsending sommeren 2022


Denne meldingen gjelder alle vaksiner bortsett fra koronavaksiner, som distribueres separat. Informasjon om bestilling og distribusjon av koronavaksiner i sommer framkommer av informasjonsbrev nr. 46

Normalt leverer Folkehelseinstituttet vaksiner til postnummer ≤ 7980 med kjølebil, og til resten av landet i kjøleemballasje med Posten/Bring. Folkehelseinstituttet mottar vanligvis færre bestillinger i juli, og kjølebil vil ikke gå til Sørlandet, Vestlandet og Trøndelag i uke 27, 28, 29 og 30. Disse ukene sender vi vaksiner til disse områdene fortløpende med Posten/Bring, og levering vil normalt skje annen uke/ukedag enn normalt. Vi oppfordrer kunder i disse områdene å bestille vaksiner til forbruk gjennom sommeren nå, for levering med kjølebil i forkant av denne perioden. Vi minner om at holdbarhetsdato framkommer i nettbutikken (ikke fra liste/gridvisning - klikk helt inn på produktet for å se holdbarhet).

Vi ber alle våre kunder om å melde fra på bestillingen om når dere eventuelt er stengt i sommer.