Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Vaksineutsending påsken 2023»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Vaksineutsending påsken 2023

Melding

Vaksineutsending påsken 2023


Koronavaksiner

Det blir ikke distribusjon av koronavaksiner i uke 14 (påsken) og heller ikke i uke 15. Det legges derfor ikke ut nettskjema for disse to ukene. Vi oppfordrer kommuner til å bestille nok vaksiner for levering i uke 12 og 13 til å dekke behov fram til normal levering i uke 16 og 17.

Til orientering planlegger FHI å avvikle nettskjema for bestilling av koronavaksiner. Uke 17 blir etter planen siste leveringsuke som kan bestilles via nettskjema. Fra og med 1. mai 2023 (uke 18) skal kommuner bestille koronavaksiner via FHIs nettbutikk www.vaksinebestilling.fhi.no på lik linje som andre vaksiner. Mer informasjon om dette vil følge. 

Andre vaksiner

I uke 14 blir det ingen ordinær distribusjon av andre vaksiner, men kunder som presiserer på bestillingen at de må ha levering 3. – 5. april vil motta vaksiner. Kjølebilruten til områdene Stavanger/Kristiansand og Bergen/Sogn/Sunnfjord utgår, på lik linje med ordinære leveranser til resten av landet.

I uke 15 leverer vi som normalt fra og med tirsdag 11. april.

Øyeblikkelig hjelp

Preparater til øyeblikkelig hjelp vil bli distribuert ved behov i hele påsken. Utenom Folkehelseinstituttets åpningstid kan leger henvende seg til Vitusapotek Jernbanetorget på tlf. 23358100 (døgnåpent). Bestilling av preparater til øyeblikkelig hjelp / posteksponeringsprofylakse