Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Oppdatert informasjonsmateriell om vaksinene i barnevaksinasjonsprogrammet»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Oppdatert informasjonsmateriell om vaksinene i barnevaksinasjonsprogrammet

Melding

Oppdatert informasjonsmateriell om vaksinene i barnevaksinasjonsprogrammet


Denne meldingen er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

Vi har fått på plass en ny plakat (A3) og et nytt informasjonsskriv (A4) med informasjon om hvilke vaksiner som inngår i barnevaksinasjonsprogrammet opp til 15 måneders alder. Plakaten er tilgjengelig på bokmål, nynorsk og engelsk, mens informasjonsskrivet finnes på 11 språk. Disse erstatter tidligere versjoner av brosjyren «Sykdommene barnet ditt tilbys vaksine mot». 

Plakaten og informasjonsskrivet er laget for å gi småbarnsforeldre en oversikt over barnevaksinasjons­programmet, og informere de om at de finner mer informasjon om programmet på www.fhi.no/bvp.

Vi oppfordrer helsepersonell til å henge opp plakaten på legekontorer, helsestasjoner og andre relevante steder der småbarnsforeldre er i kontakt med helsevesenet.

Informasjonsskrivet kan lastes ned og deles ut til foreldre og foresatte, for eksempel ved hjemme­­besøk etter fødsel eller ved besøk på helsestasjonen.