Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «EØS-samarbeidet: Litauen lyser ut prosjektmidler for inkludering av sårbare barn og unge»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • EØS-samarbeidet: Litauen lyser ut prosjektmidler for inkludering av sårbare barn og unge

Melding

EØS-samarbeidet: Litauen lyser ut prosjektmidler for inkludering av sårbare barn og unge

Publisert


Denne meldingen er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

Hva slags prosjekter?

Med denne utlysingen ønsker de å støtte prosjekter som kan øke trivselen for barn og unge i lokalsamfunnet og inkludere barn og unge med høyrisikoatferd og/eller som er svakstilte i samfunnet.

De sikter mot et effektivt kvalitetssystem av nye metoder/støttemekanismer/arbeidsmodeller. Prosjektmidlene inkluderer innkjøp av leker og utstyr, enkel ombygging av lokaler og opplæring som sikrer gjennomføringen av integrerte sosial- og helsetjenester for sårbare barn og unge.

Bare litauiske organisasjoner kan søke om prosjektmidler, men de oppmuntres til å finne norske partnere å samarbeide med i planleggingen av søknader og gjennomføringen av prosjektene.

Budsjett og søknadsfrister

Totalbudsjettet for utlysningen er på 4 millioner euro. Hvert prosjekt kan få mellom 200.000 og 250.000 euro. Prosjektene kan vare opptil 30 måneder.

Søknadsfrist: 29 desember 2020

Mer informasjon:

Open call “Mechanisms of social inclusion strengthening for children and young people with high-risk behaviours and / or from disadvantaged backgrounds”

Faktaark, EØS programmet om folkehelse i Litauen (mars 2020)

Kontaktperson:

Solfrid Johansen