Hopp til innhold
Lukk

Få varsel ved oppdateringer av «EØS-samarbeidet: Litauen lyser ut prosjektmidler for inkludering av sårbare barn og unge»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte og slette din e-postadresse ved å følge lenke i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • EØS-samarbeidet: Litauen lyser ut prosjektmidler for inkludering av sårbare barn og unge

Oops, noe gikk galt...

... ta kontakt med nettredaksjon@fhi.no.

... last inn siden på nytt og prøv igjen.

Melding

EØS-samarbeidet: Litauen lyser ut prosjektmidler for inkludering av sårbare barn og unge

Publisert


Hva slags prosjekter?

Med denne utlysingen ønsker de å støtte prosjekter som kan øke trivselen for barn og unge i lokalsamfunnet og inkludere barn og unge med høyrisikoatferd og/eller som er svakstilte i samfunnet.

De sikter mot et effektivt kvalitetssystem av nye metoder/støttemekanismer/arbeidsmodeller. Prosjektmidlene inkluderer innkjøp av leker og utstyr, enkel ombygging av lokaler og opplæring som sikrer gjennomføringen av integrerte sosial- og helsetjenester for sårbare barn og unge.

Bare litauiske organisasjoner kan søke om prosjektmidler, men de oppmuntres til å finne norske partnere å samarbeide med i planleggingen av søknader og gjennomføringen av prosjektene.

Budsjett og søknadsfrister

Totalbudsjettet for utlysningen er på 4 millioner euro. Hvert prosjekt kan få mellom 200.000 og 250.000 euro. Prosjektene kan vare opptil 30 måneder.

Søknadsfrist: 29 desember 2020

Mer informasjon:

Open call “Mechanisms of social inclusion strengthening for children and young people with high-risk behaviours and / or from disadvantaged backgrounds”

Faktaark, EØS programmet om folkehelse i Litauen (mars 2020)

Kontaktperson:

Solfrid Johansen