Hopp til innhold
Lukk

Få varsel ved oppdateringer av «Informasjonsmateriell til høstens influensavaksinasjon»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte og slette din e-postadresse ved å følge lenke i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Informasjonsmateriell til høstens influensavaksinasjon

Oops, noe gikk galt...

... ta kontakt med nettredaksjon@fhi.no.

... last inn siden på nytt og prøv igjen.

Melding

Informasjonsmateriell til høstens influensavaksinasjon

Publisert


Folkehelseinstituttets informasjonsmateriell om influensavaksinen for sesongen 2020–2021er nå i hovedsak oppdatert. Bestilling av buttons og refleksbånd i forbindelse med vaksinering av helsepersonell kan gjøres nå.

Sesongens informasjonsmateriell til influensavaksinering i kommuner og foretak er utviklet for helsepersonell med pasientkontakt og risikogrupper.

Materiellet omfatter filmer, plakater og korte informasjonsskriv. Du finner nærmere omtale i oversiktsartikkel med lenker videre til bestilling eller nedlastning:

Buttons og refleksbånd til helsepersonell med pasientkontakt er populært og øker oppmerksomheten om vaksinetilbudet. Refleksbånd er på lager og kan bestilles, mens buttons kan forhåndsbestilles. Unngå å bestille mer enn behovet.

I tillegg til de filmer som allerede finnes er to nye under utvikling. Disse vil være tilgjengelig før vaksinasjonen starter til høsten.

Plakater og informasjonsskriv er nå oppdatert på bokmål og nynorsk. Oppdatering av informasjonsskriv til personer i risikogruppene på ulike språk vil publiseres etter hvert som de er klare fra oversetter.