Hopp til innhold

Melding

Informasjonsmateriell til høstens influensavaksinasjon

Publisert


Folkehelseinstituttets informasjonsmateriell om influensavaksinen for sesongen 2020–2021er nå i hovedsak oppdatert. Bestilling av buttons og refleksbånd i forbindelse med vaksinering av helsepersonell kan gjøres nå.

Sesongens informasjonsmateriell til influensavaksinering i kommuner og foretak er utviklet for helsepersonell med pasientkontakt og risikogrupper.

Materiellet omfatter filmer, plakater og korte informasjonsskriv. Du finner nærmere omtale i oversiktsartikkel med lenker videre til bestilling eller nedlastning:

Buttons og refleksbånd til helsepersonell med pasientkontakt er populært og øker oppmerksomheten om vaksinetilbudet. Refleksbånd er på lager og kan bestilles, mens buttons kan forhåndsbestilles. Unngå å bestille mer enn behovet.

I tillegg til de filmer som allerede finnes er to nye under utvikling. Disse vil være tilgjengelig før vaksinasjonen starter til høsten.

Plakater og informasjonsskriv er nå oppdatert på bokmål og nynorsk. Oppdatering av informasjonsskriv til personer i risikogruppene på ulike språk vil publiseres etter hvert som de er klare fra oversetter.