Hopp til innhold
Lukk

Få varsel ved oppdateringer av «Influensavaksine Fluad tilgjengelig til personer over 65 år som ikke har tilgang på annen influensavaksine»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Influensavaksine Fluad tilgjengelig til personer over 65 år som ikke har tilgang på annen influensavaksine

Oops, noe gikk galt...

... ta kontakt med nettredaksjon@fhi.no.

... last inn siden på nytt og prøv igjen.

Melding

Influensavaksine Fluad tilgjengelig til personer over 65 år som ikke har tilgang på annen influensavaksine

Publisert


Denne meldingen er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

Fluad (Adjuvanted trivalent influenza vaccine) skal i sesongen 2020/21 primært gis til beboere over 65 år i sykehjem og omsorgsboliger/forsterkete botilbud. Deretter kan vaksinen tilbys til personer over 80 år som står i kø for institusjonsplass og/eller har et omfattende hjelpebehov for å ivareta egen helse.

FHI er tom for inaktiverte influensavaksiner (Influvac Tetra, Vaxigrip Tetra), men har fortsatt adjuvantert inaktivert influensavaksine (Fluad) på lager. Kommuner som er tomme for inaktiverte influensavaksiner og ikke har vaksinert alle over 65 år, kan rekvirere Fluad til disse. Fluad er godkjent til personer 65 år og eldre, og skal ikke brukes til yngre personer.