Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Europeisk vaksinasjonsuke 2021»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Europeisk vaksinasjonsuke 2021

Melding

Europeisk vaksinasjonsuke 2021


Denne meldingen er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

Denne uka er det europeisk vaksinasjonsuke (EIW) 2021. Årets tema er “vaksiner fører oss sammen” med et globalt fokus som sjelden har vært tydeligere enn i en pandemi. Vi i Folkehelseinstituttet benytter derfor anledningen til å anerkjenne vaksiners viktige rolle i vårt moderne samfunn.  

For å markere vaksinasjonsuken publiserer vi en kort video i ulike innlegg på våre sosiale medier. Videoen fremhever betydningen av vaksiner gjennom historien og frem til i dag – og særlig det siste året.  

Vi ønsker også med EIW 2021 å sende en STOR takk til alle helsesykepleiere og andre helsearbeidere, som driver frem og er den solide grunnmuren i det norske barnevaksinasjonsprogrammet. Særlig det siste året har dere bevist at vi har et helsevesen og -system i verdensklasse! Tusen takk for deres kontinuerlige innsats!