Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Siste nytt til deg som er med i Symptometer»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Siste nytt til deg som er med i Symptometer

Artikkel

Siste nytt til deg som er med i Symptometer

Her finner du siste, samt tidligere nyhetsbrev fra Symptometer.

Vi ønsker alle deltakerne i Symptometer en riktig god jul og et godt nytt år. Illustrasjonsbilde: Colourbox.com
Vi ønsker alle deltakerne i Symptometer en riktig god jul og et godt nytt år. Illustrasjonsbilde: Colourbox.com

Her finner du siste, samt tidligere nyhetsbrev fra Symptometer.


Innhold på denne siden

Siste nytt: Nyhetsbrev Symptometer, desember 2021

Julebrev til deltakere i Symptometer

Først og fremst: TUSEN TAKK til hver og en av dere som fremdeles er med i Symptometer og svarer på våre ukentlige utsendelser. Informasjonen fra dere er svært viktig i den fasen av pandemien vi nå er inne i.

Hver uke får vi informasjon fra dere som brukes direkte inn i vurdering av epidemien og som grunnlag for tiltak og råd. Norge åpnet igjen, og det føltes som om pandemien var på hell. Men den gang ei - de siste ukene har vist oss hvor viktig det er å følge utviklingen tett. Informasjonen fra dere synes å være viktigere enn noensinne. Vi håper dere fortsatt vil hjelpe oss gjennom å delta i Symptometer.

Nye spørsmål om testaktivitet

Som dere sikkert har lagt merke til, la vi i uke 41 til spørsmål om hva slags type test du har tatt, dersom du har testet deg. Ettersom hurtigtester har erstattet mye annen testaktivitet, og disse prøvesvarene ikke registreres noe sted, har det blitt stadig vanskeligere å få innblikk i omfanget av testing via de ordinære kildene FHI bruker. Informasjonen dere bidrar med på ukentlig basis, belyser nettopp denne problemstillingen. Dette er ett av mange eksempler på hvordan informasjonen i Symptometer bidrar i håndteringen av pandemien Et annet spørsmål som Symptometer kan hjelpe til å belyse, er om symptomer blant vaksinerte og uvaksinerte skiller seg fra hverandre, og hvilke symptomer som er vanligst blant personer som tester positivt.

Hver uke brukes informasjonen fra dere inn i FHIs ukentlige covid-19-rapport, og den inngår også i andre rapporter. Dere kan lese mer om resultater fra Symptometer her:

Dersom du ønsker å følge med på nyheter fra Symptometer, kan du trykke på ikonet “Få siste nytt” øverst til venstre på Symptometers temaside.

Vi setter stor pris på deres bidrag og håper dere blir med oss videre.

Med dette ønsker vi dere en riktig god jul og et godt nytt år!

Tidligere nyhetsbrev