Hopp til innhold

Kontakt oss/få nyhetsbrev


Kontaktinformasjon for folkehelseprofiler og statistikkbanker

  • Mediehenvendelser: 21 07 83 00
  • Kontaktpersoner for folkehelseprofiler og statistikkbank: Spørsmål om folkehelseprofiler og statistikkbankene: Send e-post via kontaktskjemaet nedenfor. Disse kan også svare på spørsmål: Jørgen Meisfjord for spørsmål om statistikken, Steinar Bjørnæs for spørsmål om statistikkbanken, Nora Heyerdahl eller Marie Hagle for øvrige spørsmål om folkehelseprofilene.

Hold deg oppdatert med våre nyhetsbrev

Abonner på ett eller flere av våre nyhetsbrev. Tjenesten er gratis og du kan registrere deg ved å gå til skjemaet for nyhetsbrevKryss av for "Statistikk fra Folkehelseinstituttet", og du får melding når nye profiler og artikler publiseres.

Kontakt FHI

Kontaktskjema

OBS! Sensitive opplysninger skal ikke sendes i dette skjemaet

Informasjon som du sender inn via kontaktskjemaet blir sendt videre til rette avdeling/medarbeider i FHI som e-post. Personopplysninger som du oppgir i e-poster til oss er omfattet av hva som er arkivverdig etter arkivloven og arkivforskriften, og slike henvendelser skal lagres i instituttets arkivsystem. Her vil vi behandle personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og annen relevant informasjon. Slik registrering, lagring og oppbevaring vil skje i henhold til arkivlovgivningen. Bruk aldri e-post til å oppgi sensitiv informasjon til FHI!