Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Fylkeshelseundersøkelsen om korona 2021»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

 • Fylkeshelseundersøkelsen om korona 2021

Artikkel

Fylkeshelseundersøkelsen om korona 2021

Folkehelseinstituttet inviterer 55 000 personer fra fylkene Agder, Nordland, Vestland og Oslo til å delta i Fylkeshelseundersøkelsen om korona 2021.

Folkehelseinstituttet inviterer 55 000 personer fra fylkene Agder, Nordland, Vestland og Oslo til å delta i Fylkeshelseundersøkelsen om korona 2021.


Undersøkelsen gjentas for tredje gang i Agder og Nordland og for andre gang i Vestland og Oslo. For å delta velger du først fylket du er innbygger i: Oslo, Agder, Vestland eller Nordland. Dersom ingen av fylkene stemmer, skal du velge det av disse fylkene du bodde i tidligere.

Inviterte innbyggere i Oslo – trykk her for å delta. Inviterte innbyggere i Agder – trykk her for å delta. Inviterte innbyggere i Vestland – trykk her for å delta. Inviterte innbyggere i Nordland – trykk her for å delta.

Smittesituasjonen endrer seg stadig. Siden vi har levd lenge med både pandemi og tiltak, gjentar FHI nå denne undersøkelsen for å følge utviklingen over tid.

Fylkeshelseundersøkelsen om korona er et viktig bidrag for å få et inntrykk av befolkningens reaksjoner, og hvordan håndteringen av pandemien har påvirket oss etter gjenåpningen av samfunnet.

Resultatene skal gi viktig informasjon til arbeidet med å motvirke negative konsekvenser av pandemien og bidra til å bedre den nasjonale beredskapen ved fremtidige pandemier.

Bare de som har mottatt en personlig invitasjon kan delta i undersøkelsen.

Undersøkelse på internett

Undersøkelsen foregår på nett, hvor man svarer ved å fylle ut et digitalt spørreskjema. Utvalgte personer mottar en personlig invitasjon på SMS og e-post.

Målet med undersøkelsen er å få bedre kunnskap om dine reaksjoner og håndtering av koronapandemien. Du vil få spørsmål om etterlevelse av smittevernråd, helserelatert atferd, livskvalitet og andre forhold som har betydning for folkehelsen.

Dette blir det spurt om

Spørreskjemaet handler om ulike tema relatert til koronapandemien, blant annet:

 • livskvalitet
 • demografiske opplysninger (opplysninger om seg selv)
 • håndtering av og reaksjoner på pandemien
 • helse
 • opplevd byrde av ulike korona tiltak
 • frivillig omsorg overfor familiemedlemmer eller andre

Om fylkeshelseundersøkelsen om korona

 • Disse blir invitert: Personer som er 18 år og eldre, og som bor i Agder, Nordland, Vestland eller Oslo.
 • Deltakerne har fått invitasjon på e-post og SMS, og kan bruke PC, smarttelefon eller nettbrett for å svare.
 • Det tar om lag 20 minutter å fylle ut spørreskjemaet på mobiltelefon, nettbrett eller PC.
 • For å besvare undersøkelsen må man logge inn via ID-porten og bruke BankID eller MinID.

Alt som publiseres fra undersøkelsen vil også gjøres tilgjengelig på nettsiden Fylkeshelseundersøkelser.

Innloggingen

Vi ber om identifikasjon med ID-porten/BankID/MinID for å være sikre på hvem som svarer og som samtykker til behandling av personopplysninger.

Får du feilmelding, eller ikke kommer til innlogging på spørreskjemaet? Det kan skyldes stor pågang. Lukk nettleseren og prøv på nytt litt senere.

Se her dersom du vil se spørreskjemaet og samtykke før du logger inn og svarer.