Få varsel ved oppdateringer av «Effekter av røykfrie serveringssteder i ulike sosiale lag»
Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:
- Effekter av røykfrie serveringssteder i ulike sosiale lag
Prosjekt
Effekter av røykfrie serveringssteder i ulike sosiale lag - prosjektbeskrivelse
Publisert Oppdatert
Røyking ble forbudt ved samtlige serveringssteder i Norge 1. Juni 2004. Målet med dette prosjektet var å undersøke om forbudet hadde ulik innvirkning på individer med lav versus høy sosio-økonomisk status, røykere og ikke-røykere, kvinner og menn, og unge og eldre besøkende.
Se fullstendig prosjektbeskrivelse på Cristin for mer informasjon om resultater, deltakere, kontakter med mer
Prosjektdeltakere
Prosjektleder
Inger Synnøve Moan, Avdeling for rusmidler og tobakk, Folkehelseinstituttet
Prosjektdeltakere
Karl Erik Lund, Avdeling for rusmidler og tobakk, Folkehelseinstituttet