Hopp til innhold
Lukk

Få varsel ved oppdateringer av «Effekter av røykfrie serveringssteder i ulike sosiale lag»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte og slette din e-postadresse ved å følge lenke i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Effekter av røykfrie serveringssteder i ulike sosiale lag

Oops, noe gikk galt...

... ta kontakt med nettredaksjon@fhi.no.

... last inn siden på nytt og prøv igjen.

Prosjekt

Effekter av røykfrie serveringssteder i ulike sosiale lag - prosjektbeskrivelse

Publisert Oppdatert

Røyking ble forbudt ved samtlige serveringssteder i Norge 1. Juni 2004. Målet med dette prosjektet var å undersøke om forbudet hadde ulik innvirkning på individer med lav versus høy sosio-økonomisk status, røykere og ikke-røykere, kvinner og menn, og unge og eldre besøkende.


Se fullstendig prosjektbeskrivelse på Cristin for mer informasjon om resultater, deltakere, kontakter med mer

Prosjektdeltakere

Prosjektleder

Inger Synnøve Moan, Avdeling for rusmidler og tobakk, Folkehelseinstituttet

Prosjektdeltakere

Karl Erik Lund, Avdeling for rusmidler og tobakk, Folkehelseinstituttet

Start

01.01.2009

Slutt

31.12.2010

Status

Avsluttet

Prosjekteier/ prosjektansvarlig

Folkehelseinstituttet

Prosjektleder

Inger Synnøve Moan

Prosjektdeltakere ved FHI

Karl Erik Lund